BREAD & COMPANY

BREAD & COMPANY Kwalitatief zeer goede streekproducten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 663 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bread & Company. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 14:21 Ik ben tevreden
6 aug 2022 om 12:18 Dik belegd en snel bezorgd!
5 aug 2022 om 16:29 Zaten 2 ingredienten op het broodje die niet aangegeven waren waardoor ik m weg heb kunnen pleuren. Panini was een pistolet ipv panini, maar smaakte goed. Bezorging prima en hele vriendelijke mensen.
2 aug 2022 om 14:47 Soep en broodjes waren lekker. Bezorgtijd helaas minder, duurde anderhalf uur. Zou fijn zijn geweest als ze dat hadden laten weten.
30 jul 2022 om 13:26 Eten was super lekker het enige min punt de levering zou 35min zijn maar het was 70 min maar ik zal toch nog wel blijven bestellen want eten was super
28 jul 2022 om 13:52 Was lekker
23 jul 2022 om 17:01 Ben zelf maar gaan halen na half uur langer wachten dan afgesproken tijd. Toen moest het nog gemaakt worden. Ik laat niet meer bezorgen. Kunt beter zelf halen..
2 jul 2022 om 15:29 Heerlijk
28 jun 2022 om 15:30 Hele lekkere clubsandwich. Goed dik belegd en perfect bezorgd.
24 jun 2022 om 13:53 Op afgesproken tijdstip bezorgd. Goed verpakte en lekkere broodjes. Vriendelijke medewerker!
18 jun 2022 om 14:41 Broodjes waren lekker, jammer genoeg was het erg druk waardoor het een uur duurde voordat ze er waren. Telefonisch contact liep niet helemaal lekker..